Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

P12e74t20r 47B31u93r13i93a50n

14. 11. 2018 9:45

Pane Šarapatko, závidím Vám tu schopnost rozpoznat na videu, že mluví ty "lidské hyeny" s nemocným člověkem. Tak nemocným, že se vyjadřuje naprosto normálně, v určitých fázích pouze přiznává strach (ne z lidí, s kterými mluví, ale z těch co s nimi měl zkušenost). Je to pro mne nenásilná výpověď člověka, který chtěl něco říci. Nemusel, mohl zavřít dveře. Slušně se zeptali, omluvili několikrát...

Ale ano, verze o duševně nemocném člověku, co neví že místo nuceného výletu jede užít si dovolenou, je tak nějak příjemnější. Příjemnější pro ty, co za vším vidí pouze konstrukce novinářských hyen. V takovém světě se někomu žije lépe.

19 6
možnosti
JR

J55a61n 94R57i94c23h98t46e36r

14. 11. 2018 10:08

Pan Šarapatka měl zřejmě na mysli způsob vyjadřování. Já osobně jsem na řeči p. Babiše ml. nic zvláštního neviděl, mluví stejně jako mluvil jeho otec, než začal brát, v souvislosti se vstupem do politiky, lekce češtiny a správného vyjadřování, tzn. česko-slovensko-něco (rusínsky?).

1 1
možnosti
JC

Líbí se mi, jak rychle zapomněla ODS na "fašistickou" minulost SPD a také ji vzala do "holportu".

13 1
možnosti
JR

J59a66n 71R16i25c44h42t39e34r

14. 11. 2018 9:40

Vážený pane Šarapatko,

jistě víte, že duševní porucha syna pana premiéra byla diagnostikována jen a pouze jeho blízkou přítelkyní (tedy premiéra) a jistě víte, kdy a proč byla tato diagnóza "vyrobena". Věřte mi, že s tak těžkou duševní poruchou, jíž se p. Babiš a jeho stoupenci ohánějí, by jen těžko mohl získat pilotní průkaz na velké letadlo.

Co se týče dcery pana premiéra, tam bližší informace nemám, nevím, kdo diagnostikoval ji a kdy přesně, nicméně pokud byl pan premiér ochoten přenechat jí místo ve vedení své firmy, jistě na tom nebyla tak zle.

Nemluvě o tom, že ani jedno z jeho dětí není zbaveno ani částečně omezeno ve způsobilosti k právním úkonům, takže neexistuje jediný důvod, proč by se měly vyhýbat vyšetřování.

A na závěr - Vám nepřipadá ani trochu zvláštní, že obě duševní poruchy u premiérových dětí naplno propukly až v okamžiku vyšetřování kauzy Čapí hnízdo? Pokud to tedy není důsledek křivé premiérovy přísahy "na zdraví svých dětí", to by vysvětlilo leccos...

Přeji hezký den

21 5
možnosti
Foto

A nenapadlo Vás, že pilotní průkaz mohl získat daleko před tím, než se u něj projevila duševní porucha...? Co víte o duševních nemocech, o jejich příčinách, o jejich vzniku a průběhu...?

9 1
možnosti
PB

P44e83t71r 31B41r23o60ž

14. 11. 2018 8:36

Hyena je rodič, který, aby si zachránil kůži, udělá z dítěte bílého koně!

36 7
možnosti
JC

Hyena? A nebo chtěl dítěti pomoci? Jak byste se zachoval vy, na jeho místě? A když někdo volá po odvolání Babiše, vždy se ptám: A kdo na jeho místo? Dosud nepřišla odpověď. Aby nedopadli jako Paroubek s Topolánkem. Ten jeho výraz byl "boží".

3 8
možnosti

Jak už bylo řečeno, na hrubý pytel hrubá záplata. Nejde vyšetřovat šmejda, co zneužije vlastní děti a lékařské posudky gentlemansky v rukavičkách. Tedy, lze, ale zjistili by přesně to, co chce Babiš. Tj. nic. Je to jako se divit, že policie byla tak hrubá a narušilo soukromí zločinců odposlechy telefonů. Taková nezdvořilost :-P

17 4
možnosti
KS

Žádného hrubého zneužití jsem si nevšimnul. Babiš odpovídal zcela v klidu na položené otázky, navíc vedle něj celou dobu stála jeho matka.

34 4
možnosti
RC

nemluve o tom, ze podle wikipedie je jeho matka lekarka.

Navic Kubik rikal vcera, ze AB ml. s nimi komunikoval i nasledne emailem.

2 0
možnosti
DK

Šarapatka mluví o lidských hyenách.

Tak jo, Šarapatko. Už jste na seznamu příštích vyznamenaných na Hradě.

Mimochodem, Šarapatko. Před "aneb" se nepíše čárka.

8 13
možnosti
Foto

Dobrý den pane Korous,

my jsme si potykali?:-) Kdy a kde?

Ale ta čárka mne opravdu mrzí. Překlepl jsem se.

Dnes bude hezky. Užijte si to

13 3
možnosti
Foto

Tak práci novinářů bych neodsuzoval, ale reakce celé mediální i politické scény je příliš zbrklá a rychlá, než aby to nevypadalo na předem připravené koordinované kroky.

8 1
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
32 8
možnosti
Foto

Pokud máte jasné a hmatatelné důkazy, že pan Babiš maří vyšetřování, máte tedy důkazy o trestném činu současného premiéra. V tom případě je Vaší povinností neprodleně je předat orgánům činným v trestním řízení. Tak do toho...

2 1
možnosti
JL

Máte poněkud pokřivenou představu o hyenách. Poslední dobou se rozmohlo posuzování novinářů, zejména těch investigativních, ze strany politiků velmi negativně. Přitom jejich úkolem je, vykrývat právě politické nesrovnalosti.

Kdo jiný by měl politiky hlídat? A na závěr mám otázku, vypadá takhle hyena?

https://video.aktualne.cz/dvtv/zive-reporterka-slonkova-k-reportazi-o-unosu-syna-andreje-ba/r~37c0234ee72911e8a7f60cc47ab5f122/

20 2
možnosti
Foto

Dobrý den pane Leiner,

souhlasím s Vámi, byť i jen částečně. Hlídat politiky, to samozřejmě ano. Ale metodami Slonkové a Kubíka ? Zneužitím duševně nemocného syna takového politika? No fuj....

13 13
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik