Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J16i28ř57í 32K25i25n26d22l

13. 11. 2018 21:08

Své děti zatáhl do příběhu sám Babiš, když je označil za vlastníky Čapího hnízda v okamžiku, kdy tam přistály dotační miliony. Babišovy děti jsou nyní obviněné, že sehrály roli bílých koní, aby pomohly otci získat dotaci na Čapí hnízdo, na kterou by jinak nedosáhl. Jejich svědectví je klíčové. Mohou teorii policie potvrdit, či vyvrátit. Andrej Babiš junior ale zmizel, nemluvila s ním ani policie. To, že Andrej Babiš junior není schopen účastnit se trestního řízení ze zdravotních důvodů, tvrdí policii lékařka Dita Protopopová, která kandidovala za ANO a spolupracuje s Andrejem Babišem starším. Policie měla o věrohodnosti zprávy pochyby, chtěla nechat juniora přezkoumat, dodnes se jí to ale nepovedlo. Právě proto, že junior zmizel.Sám Babiš mladší v reportáži důrazně zpochybnil, že by nebyl schopen vypovídat. O posudku lékařky Protopopové ani nevěděl.Novináři se představili. Opakovaně řekli, že jsou z médií. S juniorem si po natáčení ještě vyměnili několik e-mailů. V posledním z nich Babiše mladšího upozornili, že informace zveřejní. Napsal zpátky, že děkuje.

35 3
možnosti
Foto

Tak hlavně to nejsou žádné děti, ale dospělé osoby.

Na tom není nic divného, když jim předal část vlastního majetku. Rodiče to tak dělávají, pokud na to tedy mají.

7 0
možnosti
Foto

Takže - kamera byla skryta v brýlích. Pořad S+K trval 34 minut, AB vystupoval sotva pět. Zbytek byly konstrukce Slonkové a Kubíka. Matka nejprve AB nechtěla vůbec nechat vystoupit, říkala "novinářům", že je nemocný a ať přijdou jindy. AB se pak objevil a rovněž říkal, že se nechce vyjadřovat. Rozhodně nepůsobil dojmem vyrovnaného a psychicky zdravého člověka. Od dua S+K se jednoznačně jednalo nikoli o neprofesionalitu, ale přímo o hyenismus.

29 16
možnosti
PT

P13e80t28r 13T85o22m44e20k

13. 11. 2018 21:41

A to, co s námi dělá Babiš hyenismus není? Fujtajbl.

4 3
možnosti
JL

Podíval jsem se na repoprtáž a neřekl bych, že šlo o útok "hyen", byla to prostě novinářská práce - nalezení zmizelého svědka a interview s ním. Dělá se to tak na Západě běžně/skrytá kamera má smysl - potvrzuje autenticitu citlivé kauzy, Babiš jr. vůbec nemusí být v nějaké psychotickém ataku, je vyděšený, asi k tomu má nějaké důvody. Premiér Babiš jako obvykle sází na emoce a útoky na novináře, kteří kauzu realizovali....souzní tím s naším prezidentem, ale ztrácí kredit. Zase ztrácí kredit. Uvidíme co na to jeho voliči.

18 9
možnosti
PU

P98e55t70r 92U25h39e85r

13. 11. 2018 20:32

Milý Šarapatko, ty jsi jen zopakoval slova tvého guru Bureše o hyenách, nemoci atd. Ten člověk, Babiš jr., zase tak nemocný není, aspoň na nahrávce se tak nejevil. A dále s nimi komunikoval přes e-mail, takže se trochu mírni ve výrazech.

17 12
možnosti
Foto

Vážený pane Uher,

my jsme si už potykali? Nevzpomínám si:-).

7 0
možnosti
Foto

Už v úvodu věta, kterou jsem četl dnes již víckrát. To snad opisují z nějakého manuálu..

8 2
možnosti
Foto

J71i13ř39í 50K51i93n73d94l

13. 11. 2018 20:22

Viděl jsem hodně duševně nemocných a on na to rozhodně nevypadal. Za druhé u něj po celou dobu stála jeho maminka. Je podivné, že za celou dobu nevyslovila žádný protest, a ani neuvedla, že její syn je duševně nemocný. Na druhou stranu je úplně jedno zda je anebo není duševně nemocný To je věc, kterou zjistí orgány činné v tr. řízení. Rozhodně by neměl být premiérem ten který je trestně stíháný a na kterém lpí takové podezření. V demokratických zemí, by takový premiér by vzal z věšáku klobouk a poručel se do doby než jeho věc bude vyšetřena. Nehldě k tomu, že on jako premiér nemůže vyvrátit podezření, že z titulu své funkce může vyšetřování ovlivńovat. Je zarážející, že Babišova rodina náhle onemocní. Dvě z jeho dětí mají duševní proruchu.

21 5
možnosti
PK

Je jen zvláštní, že politici ńedovedou vyčkat vysvětlení a pak popravovat, u médií mě to naopak nepřekvapuje. Ale ten kdo věří dnes mediím je skutečně prosťáček...

27 2
možnosti
Foto

Vyčkávají už nějak dlouho.

0 1
možnosti
PV

Souhlasím s vámi, jen podotýkám, že prezident už léta na tu novinářskou žumpu upozorňuje. Mimochodem, i Klaus by mohl vyprávět, Nečas jakbysmet. Něco v souladu s CCCEU nepodepíšeš a máš to spočítané.

13 6
možnosti
Foto

J31i36ř25í 33K54i69n77d73l

13. 11. 2018 20:57

Také proto si Babiš media koupil, aby nepsala žumpu a jenom to, co určí on.;-D;-D

6 2
možnosti
Foto

Jinak, souhlas a karma R^

13 5
možnosti
MB

Již jsem viděl různé otce. Ty příkladné, až po zneužívače, opilce a neplatiče alimentů. Zde typ nový, který dbá blaha potomstva. Rozjede jim podnikání, aby je následně okrad = Nemají nic. Chrání je před medializací = Servery rodinou přetékají. Přísahá na jejich zdraví = Lékařka, (z jeho MF) - za ANO, zase popisuje eleborát choroby. Stěžuje si na vleklost šetření = Ztrácí spisy a háže lopatky písku do vyřetřování. Podává zprávy z Palerma = Jak čelit podvodům! Jak prosté a jednoduché = Kdyby dětem, Hnízdo nechal a dále jim pomáhal = Šlo by o ocenitelný, rodičovský příklad! Takto máte pravdu - Lidský hyenismus ve vlastní rodině ... :-)

25 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik