Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Šarapatko, iniciály p. Ábelovského jsou K.A., právě tak jako Vaše iniciály jsou

M.Š. Pokud jste po něm chtěl nějaké osobní údaje, tak to se jmenuje NACIONÁLE.

Jo, ty cizí termity jsou potvory, když je člověk neovládá, že?!

2 1
možnosti
Foto

Dobré ráno paní Gurníková,

moc děkuji, nebýt Vás.....:-)

1 0
možnosti

Jste vedle jak ta jedle. Ti, kteří demonstrují proti Babišovi, nemají nic proti ANO, ale Vám asi unikla minulost našeho premiéra, proto můžete docházet k těmto nesmyslným závěrům. Trochu se informujte a pak něco pište. Nebo radši mlčte.

6 6
možnosti

Ano, mel minulost. Ale o nic horsi nez takovy Vaclav Klaus ci Milos Zeman ci dalsi.

Jen holt neni jako ti prekabateni.

2 2
možnosti

Dobrý večer, pane Šarapatko. Mám za to, že jsou to "příbuzní" těch, kteří v USA nejsou schopni respektovat výsledek tamější prezidentské volby. Mějte se hezky.

5 0
možnosti

Na Narodni ne, ale domnivam se ze nastal navstevou okupvaneho Krymu kterou zaplatil Kreml.

1 0
možnosti
Foto

Pan Šarapatka byl na návštěvě Krymu před r. 2014?

Pozn. Krymčané byli přece s vládou v Kyjevě dlouhodobě a viditelně nespokojeni.

4 1
možnosti

P33a72v60e84l 37P47o78n19e58c

17. 11. 2018 19:26

"Hlavním požadavkem všech, kdo demonstrovali proti režimu v listopadu 1989, byly svobodné volby. Brzy se ale zjistilo, že část lidí nemá v úmyslu jejich výsledek respektovat. Plní každým rokem při nejrůznějších výročích veřejná prostranství, nadávají těm, kdo volby vyhráli, a dožadují se demokracie, jejíž princip nepochopili.“ -- Jan Keller, europoslanec a profesor sociologie

15 2
možnosti
Foto

Hezky napsáno, není co dodat.

5 0
možnosti
Foto

Vrána k vráně sedá - že - zde tedy Šárka k Burešovi (agent k agentovi); mějte tedy alespoň tolik soudnosti, a neberte si do úst politiky, kteří vás přesahují bezesporu minimálně morálně :-/Rv

11 12
možnosti

;-DTo myslíte jako vtip, nebo opravdu vážně? Třeba Kalousek, to je přímo morální vzor. Nebo Němcová, která své služební auto dala k dispozici svému synovi, to je opravdový vzor morálky. To nevymyslíš.

10 3
možnosti

Je zajímavá jedna věc. Babiš i Zeman mají řadu odpůrců a podle názoru tzv "demokratických sil" je zvolil ten plebs, 4.cenová skupina. Kalouska a spol volila ta lepší část společnosti. Přitom nikdo z té většiny, toho plebsu, neházel po nikom žádné předměy, ani nevyhazoval jejich kytky do odpadků. Nějak přestávám rozumět tomu kdo je a kdo není hulvát.

14 1
možnosti

Samozvanci...aneb "Ztroskotanci a samozvanci"...Nepsal jste za normalizace do Rudého práva?

6 5
možnosti

J76i13ř51í 77K28a94l96o58u22s

18. 11. 2018 10:17

Ještě tam scházelo pár drobností - lokajové Západu, klid k práci, mrzký dolar. Člověk přímo omládne.

0 0
možnosti

Lidé jen cítí ten hnus, který se valí z Hradu ovládaného proruskými bolševiky. Estébáci a komunisté by měli mít alespoň trochu sebereflexe a zbytečně se neukazovat a neprovokovat. Babiš by byl v každé civilizované zemi minimálně ve vyšetřovací vazbě a ne premiérem, kde může zastrašovat, ovlivňovat a rozdávat trafiky. Je to ostuda celé politické reprezentace a hnutí ANO, které neumělo postavit jiného premiéra. Soumrakem demokracie je Babiš, jeho neudržitelnost se projevuje stále víc a lidé to cítí.

9 13
možnosti

Kdepak, to jenom z Úsvitu zbyl soumrak. Je zbytečné poukazovat na to, že tímto způsobem se demokracii ohrozit nedá. Hledání souvislostí tam, kde nejsou.

4 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik