Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JS

Babiše jsem nevolil. Je mi ale nevolno z toho co provádějí t.zv. "demokratické síly". Považuji to za pokus o puč.

22 4
možnosti
Foto

J25i34ř91í 27K73i12n30d33l

17. 11. 2018 18:20

Za znesvěcení památky 17 listopadu považuji, když památku uctívá prominentní člen KSČ té zločinecké strany, která nechala zmlátit studenty a agent StB, který donášel na své spoluobčany, jehož minulost je temná jako noc, je trestně stíhaný a lže jak Rudé právo. Stejně tak, je to v případě Okamury a Zemana, který se zmláceným studentům 17 listopadu vysmál a prohlásil, že tam o nic nešlo. Takže takovým osobám je oprávněné vyhodit jejich věnec. Je to demokratické vyjádření nesouhlasu,RvRvRv

10 15
možnosti
Foto

Zajímavé, že Petr Pithart či Jaroslav Kubera, kteří též uctívají pamatáku 17. listopadu Vám jako bývalí komunisté nevadí.

15 5
možnosti
Foto

Smutný souhlas a karma R^

Agresivita tzv. zastánců antibabišovské "demokracie" přesáhla všechny meze slušnosti

18 11
možnosti
RC

Kde proboha berete tu Vasi definici demokracie? "Demokracie je přece politický systém, ve kterém vládne volbami zvolená většina a ti, kteří v politickém boji prohráli, se s výsostným respektem k výsledkům voleb snaží, aby se v těch příštích stali vítězi oni."

Chcete snad rici, ze USA nejsou demokraticka zeme???? Mimochodem - podle Vasi definice byl byla 1. Babisova vlada a Rusnokova vlada (obe jmenovane Zemanem) protidemokraticke?

Mnohem lepsi je toto z wiki: "Demokracie je forma vlády, ve které se všichni občané rovně podílejí – přímo nebo nepřímo skrze volené zástupce – na navrhování a přijímání zákonů, kterými se řídí jejich společnost. "

1 12
možnosti
JB

a Kennedyové byli samozřejmě, demokraticky zastřeleni.

7 0
možnosti
MK

Ořásl jsem se odporem, když jsem viděl komunistu a STBáka pokládat květiny na Národní. Je to stejně nevkusné, jako kdyby Reinhard Heydrich přijel na pietní akci do Terezína.

7 14
možnosti
Foto

Dobrý večer pane Kanda,

nerad používám přísné soudy, ale pokud myslíte vážně Vaše srovnání, o Vaší inteligenci lze s úspěchem pochybovat.

18 4
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik