Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

J41i31ř31í 40K26ý37r93a

5. 12. 2018 9:49

Skvělý blog!!!!R^

1 0
možnosti
VM

To, že jsou všude špióni všech stran není přeci žádné tajemství.

Položme si však otázky jinak.

Jsou zveřejněné zprávy skutečností, nebo jenom mediální interpretací?

Proč si tuto otázku pokládám? No protože třeba slovenský poslanec Milan Mazurek nedávno uvedl, že zveřejněné informace médií a skutečné informace, které získal jako člen výboru pro kontrolu vojenského zpravodajství, se diametrálně liší.

Nechci popírat, že jsou zde ruští a čínští agenti aktivní. Oni totiž vždycky byli.

1 0
možnosti
Foto

1. Nejsou to špióni všech stran, jak se můžete ve zpráve BIS dočíst.

2. Jsou skutečností, zpráva BIS je reportem o jejich činnosti a BIS nemůže nic interpretovat, poskytuje jen a pouze svá faktická zjištění. Mediální interpretace je věc druhá, můžete se jí vyhnout, pokud si zprávu přečtete, není to nic náročného.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu mě překvapuje, co na té zprávě někteří natěšení blogeři řeší. Tajná služba přece nezveřejní něco skutečně podstatného. To by přestala být tajná.

5 2
možnosti
LF

L19u25k38a22s 35F53i85k73r

4. 12. 2018 21:19

Ta zprava BIS byla i o vasich "aktivitach".

8 3
možnosti
Foto

Není veřejná část zprávy určená veřejnosti? A opakuje tuto chybu BIS už několik let? A neignorují tyto zprávy kompetentní instituce? Níže čtu, že BIS je součástí propagandy. To jako fakt?

9 0
možnosti
Foto

Pokud je zvěřejněno pouze něco bez možností ověření, je to vždy propaganda. Je to jako četba anotace článku bez možností číst článek.

2 3
možnosti
JR

J94a30n 50R69á97ž

4. 12. 2018 18:41

Zpráva, že se to u nás hemží špiony z Ruska a Číny měla být doplněna, že se to u nás hemží i špiony z USA, Německa, či Británie. To by pak byla objektivní a důvěryhodná zpráva o působení zahraničních rozvědek u nás a ne politickými motivy vedená mediální informace. Ale i tak by byla zajímavá asi jako kdyby BIS oznámila, že za nocí nastane den.

Proboha, kdo si může myslet, že všechny diplomatické mise nejsou prošpikovány zpravodajci, lidově špióny, je naivní hlupák a pro takové byla asi ta zpráva BIS zveřejněna.

6 4
možnosti
Foto

Byla by objektivní za předpokladu, že by uvedla i kolik je kterých. A kromě toho by musela uvést i ty domácí - co např. jaksi šíří desinformace (přinejmenším).

7 2
možnosti
Foto

Propaganda, jejíž součástí je i vedení BIS, v tomto případě předvádí, jak stupidní instituce to je. Za článek karma R^

1 6
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik