Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

J14o11s13e74f 82N26i61k98l

12. 2. 2021 14:42

"Má pravdu, předsedo!"R^

1 2
možnosti
ZJ

.... Pane Šarapatko - sice jste čtrnáct let zřejmě ,,působil v diplomacii." ale možná by vám víc slušelo ,,působit" alespoň pár let jako člověk živící se svou vlastní - a zdůrazdňuji - produktivní, t.zn. hodnoty vytvářející prací!! Myslím, že potom byste zřejmě psal poněkud jiné blogy :-P!

4 6
možnosti
Foto

Vážený pane Jansa, nevím sice úplně, co máte jinými blogy na mysli, ale ujišťuji Vás, že jsem se mnoho let živil, a stále ještě radostně živím, jak Vy píšete, hodnoty vytvářející prací. A ještě, pokud diplomacii považujete za nějaké lenošení, tak to jste "vedle jak ta jedle":-) Možná trochu závist, ale to se "holt" musíte líp učit:-)

3 0
možnosti
Foto

Víte, máte částečně pravdu, ale docela rád bych znal vaší představu, jak jinak donutit Babiše, aby problém Covid bral skutečně vážně a vláda místo systému pokus-omyl začala pracovat skutečně odborně a přestala vyhlašovat naprosto nesmyslné a nelogické restrikce. A úplně mne dostal Babišův postoj, že když za ním někdo přijde, tak s ním bude jednat, ale že nikdo nepřišel. To tedy všechny opozicí předkládané návrhy měl dostávat jako poníženou supliku s nějakým úplatkem aby se jimi zabýval? Vždyť celou dobu bezradně trčel nad kalamitou a prosazoval své nesmyslné a neúčinné představy a žádné návrhy nepřijímal, natož aby se sám zeptal a přijal něčí názor. Já vím, není to moc šťastné, ale jak jinak pohnout nepřístupným monolitem? Jaká je vaše představa?

P.S.: Obávám se, že tenhle direkt s vládou stejně nehne, protože Hamáček už hlásá, že se omezení zavedou znovu a ještě rozsáhlejší.:-/

11 4
možnosti
JK

Jinak než předtím hlasovali jen komouši. Nebo to bylo ještě SPD, nevím.

0 0
možnosti
JF

V nejtěžších chvílích jen panovník sobě ví rady si vždycky sám! "Hyeny v Parlamentu" a prolhaný egoman - jehož slovu už nevěří ani komunisté - místo aby seděl na pérdeli a řešil průšvih, který má na triku svou neschopností především on, zase utíká jako agent s teplou vodou na cesty. A Němci zavírají hranice, protože jsme díky jeho managování "neschopných nemehel" jím vybraných opět Best of Covid! https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/clanek/babis-jede-do-vidne-pro-rady-k-testovani-zaku-40350844#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=48neVlxwCm4-202102121307&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz a

6 4
možnosti
JK

Hyena z televizní rady se překvalifikovala na imunologa.;-D

3 4
možnosti
Foto

Vy jste pane Kadeřábek ale opravdu....dezorientovaný. Račte si, prosím, srovnat figury:-). S hyenou z televizní rady nemám totiž nic společného:-)

6 0
možnosti
MV

za rok (dobu, co se covid siri) jsou lide schopni naucit simpanze napriklad rozeznavat barvy...

Babis dokazal to, ze se naucit/poucit nenecha

6 3
možnosti
VF

Jestli chápu, tak pan Babiš a jeho vláda konají správně, jen ta opozice škodí. 8-o

5 0
možnosti
Foto

Vážená paní Foltýnová, zkuste si, prosím, můj článek ještě jednou přečíst:-)

2 0
možnosti
VF

V řežbách zájmových klanů jsou chamtivost po moci a zbohatnutí vždycky hlavními hybateli veškerého konání a počínání. Není to jen charakteristické pro tento stát a pro tuto vládu a tuto opozici. Základem katastrofálního chaosu vyvolaného v Česku nástupem virové nákazy nejsou však jenom přešlapy současných vládních panáků. Je to především třicet let neutuchající totální rozval státní správy a vítězství byrokratické hydry způsobené nelítostným kořistěním a rozkradením státu na úroveň neokoloniální gubernie. Mimořádným úkazem debility bylo například, mimo jiné, vytvoření 14 idiotských krajů a řetězení spousty jiných legislativně správních úletů. Jako zázrakem se ještě nepodařilo zcela zlikvidovat robustní základy zdravotního systému, který s vypětím všech sil odolává nynějšímu náporu epidemie. Nezvládání epidemického marasmu je především výsledek bezohlednosti a arogance zájmových gangů třicet let prostupující do všech sfér řízení státní mašinerie, legislativní džungle i prodejné justice a policie. Zářným příkladem k tomu může být například nedávné rozhodnutí ústavního soudu v čele s licoměrným machiavelistickým náčelníkem.

4 1
možnosti
VR

Za vlády komunistů by se tohle stát nemohlo, že?

0 0
možnosti
PB

P89e96t53r 70B18u97r43i76a35n

12. 2. 2021 13:33

Váš názor je evidentně menšinový, ale vy ho předkládáte jako hotový axiom. Slušně bych to nazval Babišováním.

13 4
možnosti
Foto

Vážený pane Burian,

Vy se asi vůbec nebojíte, že může koronavirus fatálně zasáhnout Vás nebo někoho z Vašeho okolí. Já ale ano, a proto jsou pro mne i nedokonalá opatření, o která se vláda snaží, lepší než pouhá velkohubá kritika ze strany opozice.

Přesto přeji Vám a Vám podobným, ať Vás nic zlého nepotká.

4 3
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik