Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pokud český politik označí cestu

českého premiéra do válečné zóny Ukrajiny (suverénního státu, který sprostě napadl jeho agresivní soused) jako osobní zviditelnění se, pak tento český politik ukazuje jen a pouze svůj obdiv a loajalitu k agresorovi.

20 0
možnosti
MB

Vaše ochota se znemožnit je neuvěřitelná - argumenty diskuse,. Dodávám : - Západ referendum neuznává, OBSE ani EU tam pozorovatele nevyslaly. Nicméně někteří pozorovatelé tam byli - Milan Šarapatka. Na hlasování dohlížel na jihovýchodě poloostrova Krym: „Tady ve všech těch volebních místnostech byly formální podmínky splněny". Viz veřejné zdroje ... :-)

6 0
možnosti
JK

Cesta měla význam zásadní. Zřetelněji se odděluje v Česku zrno od plev. Neuvěřitelně to otevře Čechům oči, komu jde jen o vlastní já, vlastní pohodlí a peníze a kdo dokáže v krizi riskovat, nesobecky pomáhat, rozdávat a snést i snížení vlastní životní úrovně.

Putin nám bere část toho co jsme si v demokracii vydobyli a stejně navíc jsme ochotni i nesobecky pomoci. Většina z nás nebude nikdy populární, ani v televizi a proto je dobře, že díky názoru na odvážnou cestu našeho premiéra bude jasně poznat, kdo ten chlup prostě nepustí a naopak žádá prázdnou pokladnu o další almužnu, kterou vlastně ani nepotřebuje, jen ji jak rozmazlený spratek vyžaduje. Jděte si nyní za tím co vás rozmazlil a neotravujte, my jsme v jednom kole.

4 0
možnosti
HH

Možná bych s vámi i souhlasil. Jenže, p.Fiala neinformoval ani vládu a ani to nekonzultoval s EU, jak na Ukrajině tvrdil, že celá EU je za Ukrajinou. Přitom nás neustále přesvědčuje, že vláda jedná jako celek. To, že neinformoval vládu z bezpečnostních důvodů neberu. Prostě si dělal píárko.

0 5
možnosti
ST

"Čemu posloužil výlet českého premiéra Fialy (a spol.) do Kyjeva?"

Přesně tak. Komu tím prospějete, co?!

3 0
možnosti
Foto

Pan Zelenskyj už vyzval i další politiky k návštěvě. To znamená, že jste měl příležitost napsat něco moudrého, avšak nevyužil jste ji. Na mne dělají takové počiny, podobné tomu Vašemu, silný dojem, že pátá kolona bude škodit dál, když se jí nepodařilo udržet kormidlo směrem od demokracie k autoritářskému režimu. Rozkopávat společnost i v čase války na Ukrajině bude, doufám, hodnoceno významnou částí našich občanů jako protispolečenské jednání i z hlediska parazitologie.

10 0
možnosti
Foto

J55a74n 49Š91i84k

16. 3. 2022 12:55

To je právě rozdíl mezi Vámi a těmi, kteří dokáží udělat správnou věc s hlavou nahoře a bez planých řečí

17 0
možnosti
Foto

Já bych strašně rád viděl, co byste v současné celosvětové a hlavně celoevropské ekonomické situaci udělal pro náš národ vy osobně. Jistě máte nějaký šém, nebo jiný návod, jak inflaci, následky covidu a současnou energetickou krizi zaviněnou z velké části nenažraností Putina, zvládnout. Tak se nenechte prosit a sem s návrhy...

14 0
možnosti
Foto

Vážený pane Kroupo, naštěstí tuhle zodpovědnost, nemám, zatímco premiér Fiala ano. A místo aby se jako v jiných státech okolo nás, např. Rakousko, Maďarsko nebo Polsko, snažil občanům ČR ulehčit situaci, honil si triko na Ukrajině.

1 5
možnosti
PN

P96e55t41r 18N85e67d58v77ě30d

16. 3. 2022 12:36

Tenhle Fialův počin rozhodně není jalové gesto. Zcela jasně jsme se postavili za Ukrajinu a to je správné. A lidé tam, se snad posílí nadějí, že v tom nejsou úplně sami a že se spousta lidí jim snaží nějak pomoci, když oni i za nás prolévají krev.

Na tomto počinu je však zajímavé to, že ti samí lidé, co za stejné gesto zatracovali Babiše na Moravě a vysmívali se mu, že nemá montérky a lopatu v ruce nadšeně tleskají a provolávají slávu panu Fialovi, který samozřejmě nepřijel na Kyjeva v plné polní a s puškou v ruce. Někteří zřejmě mají i představu, že až se najde pitomec na stejné úrovni jako ti, co házeli rajčata po Babišovi, tak pan Fiala se k nim postaví čelem a nechá je vyházet jejich zásoby...

8 0
možnosti
Foto

já myslím, že zcela jasně jsme se postavili za ukrajinu už jenom tím, že jim posíláme vojenskou a humanitární pomoc, nebylo potřeba, aby se tam šel fiala předvádět v této pro ukrajince těžké době, myslím že nikdo z nich na to nebyl zvědavý, mají teď jiné starosti, než se věnovat fialovi a spol.

0 4
možnosti
RC

Antikarma jako Ukrajina Rv

7 0
možnosti
MV

Najdi mezi panem Fialou a Babišem 5 rozdílu. A teprve pak dumejme, proč Babišovi postavenému v ruinách po tornádu hodně lidí nevěřilo. Tak hodně, že nakonec projel i volby.l

0 1
možnosti
JL

Ale jasně že to má silnější význam než jen gesto či symbol podpory. Je to akce v duchu TGM nebo Havla.

5 1
možnosti