Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jediná věc, která je zřejmá, je fakt, od koho přijímáte rozkazy vy...

15 3
možnosti
PJ

V březnu 2014 se spolu s poslancem Stanislavem Berkovcem a exposlancem Miloslavem Souškem zúčastnil jako pozorovatel referenda o odtržení Krymu od Ukrajiny a jeho připojení k Rusku. Zprávu o jejich návštěvě ve volební místnosti ve městě Sudaku, ve které chválili průběh referenda, vydala agentura Krymskij vektor.[4] Dodatečně vyšlo najevo, že jejich cestu financovala organizace Euroasijská pozorovatelna demokracie a voleb (EODE, Eurasian Observatory for Democracy & Elections) belgického pravicového aktivisty Luca Michela, která nabízí nedemokratickým režimům monitoring jejich voleb. Žádný z účastníků si způsobu financování nebyl údajně předem vědom a podle Šarapatky bylo „lhostejno, kdo zaplatil letenku“.[5]

tohle snad stačí

18 0
možnosti
JZ

Já jsem se pečlivě díval na materiály generála Pavla a nic o IQ 107 v nich není. Je to podle všeho nesmysl a další ze lží proruské propagandy, která se neštítí těch nejhorších podlostí.

15 0
možnosti
MP

Tak absolutorium Vysoké vojenské školy ve Vyškově by tomu nasvědčovalo. Horší byla snad už jen DDŠka ;-D.

6 8
možnosti
JK
Foto

J47a92n 30S97v35a91t45e11k

23. 1. 2023 13:54

Milan Šarapatka (* 5. prosince 1955) je český politik, diplomat a bývalý velvyslanec, v letech 2013 až 2017 poslanec Poslanecké sněmovny PČR zvolený jako nestraník za hnutí Úsvit přímé demokracie Tomia Okamury.

zdroj: wikipedie

***

Tak odtud vír fouká! Více není třeba to komentovat...

***

A pro pana Vondráčka (k příspěvku níže):

V pondělí vypršela definitivně lhůta, dokdy se měl prezident Miloš Zeman omluvit svému exporadci <<Zdeňku Šarapatkovi>> za svůj výrok, že ho v době výkonu premiérské funkce vyhodil pro neschopnost. Omluvu přímo Miloši Zemanovi nařídil odvolací Krajský soud v Praze pravomocným rozsudkem.

zdroj: https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/zdenek-sarapatka-milos-zeman-omluva-pomluva-soud_2301170843_pik

Zdá se, že jste jako obvykle zde v diskuzi uvedl poněkud zavádějící informace... ale že by mě to překvapilo, to se říci nedá.

12 2
možnosti
JV

Co je na tom zavádějícího?

1 3
možnosti
Foto

Píšete, že nevíte prakticky nic. Řekl bych že nevědět může být pro někoho praktické, proto si raději nic nepřečte, nebo známé skutečnosti v sobě pohřbí.

Když přirovnáváte gen. Pavla ke štěňátku na provázku, mrzí mne, že jste nepojmenoval ty, jejichž existence a činnost je zmíněna ve zprávě BIS. Tedy ty, kteří také motivují, zdá se mi, značkou část voličů pana Pavla. Naši politici a osoby veřejně činné , které si vodí Ruská federace, jsou snad státotvornými demokraty? Jistěže ne. Je to absolutní prostituce ohrožující zájmy ČR.

Inu jakáž pomoc? Naší politické reprezentaci nebyl po Václavu Havlovi dost dobrý profesor Jan Sokol, a zavedla tak naše občany k akceptování Klause, Zemana . Nakonec byl Zeman už zvolen samotnými občany. Jan Sokol nám už pomocí nemůže, dá se tedy snadno pochopit, že lidé doufají , že lze že dna povstat s někým jiným. O Babišovi toho opravdu víme hodně, a po poslední TV debatě ještě více. Jednu věc bych ale věděl rád já. Jestli Babiš umí jednou levou rukou například vykonávat hygienu a druhou platit kreditkou v USA, když tuto schopnost u svého syna nevyloučil.

1 1
možnosti
JV

Než budete na pana Šarapatku plivat a nadávat mu, vězte, že je to ten samý Šarapatka, co se soudí se Zemanem za výrok, že vyhodil Šarapatku pro neschopnost. Ano, ten, kterému jste všichni drželi pěsti a fandili mu. ;-)

0 16
možnosti
Foto

J66a92n 77S75v14a90t20e67k

23. 1. 2023 13:55

Pane Vondráčku, nemáte pravdu (přečtěte si laskavě můj příspěvek výše, samozřejmě řádně ozdrojovaný)...

8 0
možnosti
LS

Další hnojomet.

6 0
možnosti
Foto

Největšími kritiky Petra Pavla za jeho komunistickou minulost jsou ti, kterým vadí jeho západní přítomnost.

19 5
možnosti
Foto

Tak plivance od proruské páté kolony už Babiše nezachrání.Jak jste sam napsal.Vsichni víme co je zač....

16 1
možnosti
Foto

RvFuj, to nám to tady zasmrdělo kydancem hnoje.

19 2
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik