Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VK

"Příčinou jejich radikalizace je ... neschopnost integrovat potomky imigrantů ve svých majoritních společnostech, neschopnost poskytnout jim stejné příležitosti jako mají (z jejich pohledu) Ti ostatní".

S tímto zcela nesouhlasím!!!!  Můj názor je, že potomci imigrantů se nechtěli nebo neuměli zařadit jako slušní a pracovití lidé do společnosti a přitom měli stejné nebo větší  příležitosti jako ostatní.

0 0
možnosti
JK

Politici z celého světa. Demokratičtí i nedemokratičtí. V důsledku tudíž i vy.:-) Pak taky peníze, lidská povaha, jeden chce neustále víc a víc. Vaše instituce jest toho velmi malým a ve světě nepatrným příkladem...

1 0
možnosti
XB

Zel cili muslimu nejsou vlady uvedenych zemi ale jejich,, volici".

1 0
možnosti
KV

K24a87r80e93l 16V47o76v80e17s

30. 6. 2015 16:42

Uriznout hlavu Cameronovi je totiz podstatne tezsi nez nejakemu Anglicanovi. Tak se logicky voli snazsi cil.

0 0
možnosti

Vážený, vy jste ani nemusel psát, že jste poslanec. To lze poznat podle myšlenkové úrovně textu. Za to, že je někdo neschopný trouba, těžko může vláda. Každý je odpovědný sám za sebe. I za to, že se stotožní s nějakou nesmyslnou ideologií. Pokud to nechápete, tak bych vás nechtěl ani pucfleka, natož za poslance. Ale uznávám, že jistou roli zde hraje neustálé "zkvalitňování" školství a hlásání různých "práv".

1 1
možnosti
IK

Kdo se integrovat chce, tomu nic nebrání. A aii to, že je přistěhovalecká rodina naoko plně integrovaná, nijak nezaručuje, že bude citit loajalitu ke své nové vlasti a její kultuře a tradicím. Koneckonců, alespoň podle zpráv v médiích, jsou přinejmenším někteří radikálové členy rodin v Evropě dlouhoddobě  usazených a mají slušné vzdělání. Kdepak, marně se snažíte veřejnosti namlouvat, že původem zla je bída a vyloučenost. Smutná pravda je taková, že islám je náboženství náramně konvenující lidem agresívním, zakomplexovaným  a plným nenánvisti, dává jim dobrou záminku ventilovat jejich destruktivní choutky a pokud jsou mezi svými, mohou beztrestně týrat, šikanovat, napadat a ponižovat určité členy společnosti (zejména ženy). A hlupácí jako vy je svým neustálým omlouváním jejich špatného jjednání a prosazováním ústupné a vstřícné politiky jen posilují v jejich přesvědčení, že západní společnost je slabá a méněcenná.

0 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik