Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dnes, v době koronaviru, si mohl ten človíček, který jen zastupuje předsedu Senátu, toto gesto odpustit. Inflace jde nahoru a představa, že automobilový průmysl by neměl v Číně odbyt je strašidelná, protože to by nás pěkně sešouplo mezi velmi zadlužené země.

Udělat si výlet a zvyšovat ego na úkor ostatních občanů, je v této situaci značně pod čárou.Rv

0 1
možnosti

Vy teda nejste zrovna moc v obraze! Víte vůbec o tom, že pokud by Číňané zařízli firmu Škoda China, tak by to bolelo hlavně Němce, protože zisky z téhle firmy jdou do německého VW ? A kromě toho by připravili o práci desetitisíce Číňanů, kteří v této firmě pracují?

1 0
možnosti

I72v53o 98B57o12u78š68e

2. 9. 2020 10:26

A že ta malá figurka tak tím gigantem zacloumala.

Mimochodem, jezevčíky si do úst neberte, jsou to stateční psi.

1 0
možnosti

Taiwan tu má zastoupení, takže ta cesta je neužitečná šaškárna. Kdyby byl u vesla Fiala nejel by nikde.

0 2
možnosti

Tchajwan tu má obchodní zastoupení, nikoli diplomatické. Podobně jako v jiných zemích EU.

1 0
možnosti

Panu Vystrčilovi se zjevně povedl husarský kousek. Jedinou návštěvou zresetoval prakticky vše, o co pan president z hloubi čínského rekta velice dlouho usiloval. A já mám po dlouhé době dobrý pocit, že i u nás existují politici, kteří si před nehoráznými výhrůžkami nesednou na zadek.

15 3
možnosti

s úctou slušně a diplomaticky, nikoli jako vzteklý jezevčík.

-----------

Vzpomínám si, jak s úctou, slušně a diplomaticky s námi Čína jednala ohledně návštěvy Dalajlámy v Praze, v období demonstrací za Tibet, nebo s jakou arogancí čínští agenti strhávali našim lidem tibetské vlajky při návštěvě čínského prezidenta v r. 2016. Vy jste, koukám, taky jen takový hadrový panáček s gumovou páteří.

12 2
možnosti

I21v57o 66B12o65u54š27e

2. 9. 2020 10:35

To chování je přeci jenom důsledkem jejich rostoucího sebevědomí a ambicí, jak nám právě vysvětlil soudruh Šarapatka.:-)

1 0
možnosti

Přesné a výstižné! Karma R^

4 0
možnosti

Tak čtu, že se nás zastali němečtí politici - napadá mě, zda to dělají, protože nás mají rádi nebo proto, že by Číňany mohlo napadnout vykopat Škodu Auto z Číny - v domnění, že je to česká továrna?

5 0
možnosti

..ano to se právě nyní dobře hodí VW...

1 0
možnosti

Tak to jste vystihl naprosto přesně. Tolik "ministrů zahraničí", co máme my, nemá snad žádný stát na světě. ;-D

Jasná karma. R^

12 6
možnosti

Ještě, že vás levicových mudrců a tlačenkářů není tolik...

4 1
možnosti
Foto

Tak je docela hloupé, že jsme takový malý stát. Představte si, že by Miloš Zeman jakožto vrchní velitel ozbrojených sil dal v reakci na urážky toho opičího velvyslance pokyn k vynoření pacifického svazu automatizovaných jaderných ponorek a odpálení poloviny arzenálu tam osazených jaderných střel (celkem 312 střel, vždy po 5 samostatných hlavicích, každá z hlavic o síle 100 tis. tun TNT). Pak by si nechal předvolat dotčeného velvyslance, pohostil by ho demižonem becherovky a zeptal by se jej "vážený pane, co že se nám má jako nevyplatit?" a dále by děl "dneska odpoledne jsem si neuváženým příkazem zničil výrobnu šmejdu na jedno použití pane bože co teď budeme dělat?" a poté by nechal odpálit další čtvrtinu arzenálu se slovy "hlubokou orbou připravuji čínská pole k plodné setbě" a do milého velvyslance by nechal nalít zbytek vagónové cisterny bechera, ať se s tím popasuje jak umí. - - - - Bohužel je to tak trošku naopak, ale co nám ti čiňaci asi tak mohou? Jasně arcilichvař vrchní prchni Kellner možná přijde o svoje kšefty (co mi je do nich) a možná že nám čina odepře svoje šmejdy - toxicky plastovy hračky pro děcka a boty co se mi na noze rozpadnou ještě na prodejně - hele za mne prostě dobrý. My na ně nepudeme jadernym arzenalem bo žadny nemame a oni k nam nebudou dovažet to svoje superkvalitni zboži, bo žadne nemaji. A budeme si kvit. Už aby ty sankce zavedli, sem s nima.

1 0
možnosti

Nevím co nám mohou, ale třeba Škodovka tam má nej trh a je tahounem naší ekonomiky,...ale ..třeba se to matce v SRN zrovna hodí, bo se příliš dobře uvádí venku i doma...no a našly by se i další věci. Jinak pokud budou následovat další země EU zatleskám, pokud nikolov, jde jen a jen o privátní akci jednoho člena Senátu...nebo to rezonuje se zahr. politikou našeho seskupení?

2 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik