Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

A71l39e52š 80N44o82v98á26k

13. 4. 2020 21:35

Taipej poslala Hřibovi 25 plicních ventilátorů.

1 0
možnosti
JL

Jak to souvisí s článkem o ministru zahraničí?

Mimochodem, ty plicní ventilátory dostala Praha darem. „V době očekávaného přibývání pacientů s Covid-19, kteří budou vyžadovat asistenci dýchání, má každý ventilátor cenu zlata.

1 1
možnosti
Foto

Pan Šarapatka je evidentně dobře nenaložen....a to je dobře.

4 1
možnosti
PK

Považovat odstranění jedné sochy za mezinárodní problém může jen člověk slabý duchem a nebo člověk, který potřebuje zakrýt nějaký velký problém.

6 6
možnosti
Foto

Je to ale třešnička na dortu.

0 1
možnosti

Vy byste si zřejmě na postu ministra zahraničí představoval někoho, kdo se po vzoru Hradu bude zalykat vděčností nad "nezištnou" pomocí Číny. Té Číny, kvůli jejíž neschopnosti zajistit na svých tržnicích hygienické prostředí, teď trpí celý svět.:-/

9 2
možnosti
Foto

Vážený pane Šťastný,

o tom, že by Čína poskytovala zdravotnický materiál zadarmo, jsem nenapsal ani slovo. A na postu ministra bych si představoval někoho, kdo má s diplomacií zkušenost a kdo má na zřeteli zájem země nikoli jen svoje politické ambice.

2 0
možnosti
MB

Ministra zahraničí, bych v ČR dělat nechtěl. Brzo bych zjistil, že už mám další dva kolegy! Jeden je na Hradě a druhý ve Strakovce. Já bych prosazoval to zřejmé - Tedy že jsme v NATO a EU. Hradní kolega prosazuje, že Praotec Čech připutoval - až od Žluté řeky - (Chuang-che) ! Opakovaně, i po 75x, chutě jet do Moskvy. Přesvědčit se, zda 2 světovou válku fakt vyhráli Rusové ? A pokud ano, je třebí - jim ledacos odpustil. Třeba to, že stále kradou cizí území. Nejlépe tam jet a tak legalizovat - tu okupaci. Pochopitelně návrhy, sankce zrušit - Nápad světové geniální politiky - Moskva Kyjevu náhrady uhradí ! Jó a Bakala je mezinárodní hyena ...

Ministr zahraničí ze Strakovky to má složité. Sám strakou jest. Musí bojovat proti EU tak, aby z ní mohl dále pohodlně žít. Mezitím si musí odskočit do domu Bílého, vyfotit se. Osobně si potřást rukou s představitelem velmoci. Pak zase vidět obranu ČR v neseškrtaných slevách pro důchodce na cestování. Šetřit se přece musí. Slovo partnera se drží tak, že se poruší ! Tedy, 2% HDP na obranu dávat nebudu. Fotky jsou již vytištěny, tak co se řeší, že ano ? Důchodci ve vlaku jsou mazaným tahem, jak naši Vlast ubránit - Nepřítele naprosto zmatou ... !

Já být Petříčkem, tak bych váhal. Mám se smát, nebo plakat ? Nechal bych se inspirovat H. Himmlerem, který vyslal Expedici do Himalájí ! Právě tam byly hledány kořeny Germanismu. Já bych to zkusil s Egyptem ! není možné, aby tam podobně nebyla stopa i po našem Slovanském předchůdci. Je prostě těžké v ČR dělat ministra zahraničí. Musí se vycházet z členství v NATO a EU. To je prakticky nemožné ! ... :-)

9 2
možnosti
AM

Ty plusové politické body, co vybojoval pro ČSSD v krizi Hamáček, tak Maláčová a Petříček lehce zneutralizují:-P

7 5
možnosti
OZ

Když takhle mele někdo, kdo jel na Krym rusákům potvrdit ukradení Krymu, je to obzvláště směšnéRv

11 8
možnosti
VH

Ale on tam jel přece proto, aby to vyžehlil alespoň u jedné z oněch tří velmocí, o kterých píše.

Je přece logické, že se na výsluní dostávají kreatury (jak nepřímo píše autor článku).

1 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik