Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Covid se s námi potáhne ještě dlouho. Minimálně do voleb. Po volbách na něj pozapomenem neboť se budeme "bavit" povolebními výsledky. A věřím že to zábava bude "hutná".

1 1
možnosti
ZJ

Podle US jsou tedy všechny parlamentní volby, které proběhly podle nezákonných pravidel neplatné. Nezákonně ustavenými Parlamenty byly schváleny nezákonné vlády. Takže jsou neplatné všechny zákona a vyhlášky, které Poslanecké sněmovny od roku 2003 vydaly.

Z toho plyne, že jsou neplatné všechny proticovidové vyhlášky.

Babo raď.

0 6
možnosti
MV

papouskujete jen "nechytrosti" ve skandalnim projevu pana premiera.

snazi se v nem presvedcit lidi v tom, ze jeho /Babisovy/ plany ve spolupraci s prezi Zemanem nesmi nikdo narusit

spravedlivost sem/spravedlivost tam

3 1
možnosti
RK

Ó jaká hrůza. Hlasy voličů budou mít stejnou váhu. V čí prospěch? Ve prospěch demokracie. Ale to nemůže pochopit někdo, kdo jezdí za Rusáky jako pozorovatel voleb na Krym:-P

11 2
možnosti
OU

Rv

To mne vůbec nenapadlo, pane Šarapatko!

Tyto špatné volební zákony z doby Opoziční smlouvy byly vysoce nespravedlivé a protiústavní vůči některým politikům a jejich voličům. Proč musí mít malá strana více než dvojnásobek hlasů na jedno parlamentní křeslo než vítěz voleb? Proč mají být moje hlasy voliče odevzdány protivníkovi, kterého jsem nevolil?

Proč vadí kvalitní volební zákony Václavu Klausovi, Miloši Zemanovi, Andreji Babišovi, Vojtěchu Filipovi, Tomio Okamurovi, Radku Vondráčkiovi a Vám, pane Šaraptko?

Současné volební zákony ohrožovaly naši svobodu a demokracii! Já je vždy vnímal, jako zákony umožňující stranický puč! Co nás čeká, když Andrej Babiš vyhrožuje, že náhradu za zrušené volební zákony nebudou mít do léta? Jak je možné, že Miloš Zeman vyhrožuje ústavní krizí?

Proč trváte na neústavních zákonech?

!!

10 2
možnosti
Foto

Vážený pane Šimku,

možná byste si mohl ještě jednou přečíst, co jsem v článku apsal. Nic z toho, co tu tvrdíte, tam přece není.

I tak ale přeji hezký den.:-)

1 0
možnosti
MB

Stejně je to krásné, kdy agent Stb Bureš bojuje o demokracii ! Je to strašné. 1 volební hlas, znamená = 1 volební hlas. Podvóód ! Prospěch zde ovšem nelze popřít. Historicky je očištěn Kalousek, novodobě Piráti. Viník všeho, byl odhalen - Za vše špatné, může Rychecký ! Tak promluvila ústa horlivého čtenáře , která nám zprostředkovala - mínění pana Prchala ... ! :-)

13 0
možnosti
MV

ve prospech spravedlnosti, pane Sarapatko

nekteri stale nechapou a nekteri z takovych o svem nechapani jeste pisou

kazdemu, co jeho jest

16 1
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik