Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J67a68n 53R55á96ž

17. 3. 2022 16:52

Když se hovoří o cestě Fialy do Kyjeva, vždy se mi vybaví fotka z Lidovek, jak stojí v helmě a neprůstřelné vestě sám v kupé vagonu a cosi důležitě vyťukává do mobilu.

Považuji tuto fotku za pitomé PR.... ale dobrý podnět k zasmání! ;-D

0 0
možnosti
Foto

Vážení diskutující,

nedá mi to, abych naposledy nezareagoval na přisprostlé a hulvátské komentáře některých z vás. Hodně o vás vypovídají, víc nežli myslíte A sám pan premiér, profesor Fiala, by se za vás, kdyby to četl, nejspíš asi hodně styděl.

5 1
možnosti

Na samotné řešení konfliktu měl výlet pana Fialy nulový nebo ještě spíš negativní vliv. Diplomacie, která jediná může přinést konec konfliktu, totiž není o rozmáchlých barnumských gestech a fotografiích „důležitých“ politiků nad mapou Ukrajiny, ale o těžkém a usilovném vyjednávání za zavřenými dveřmi.

Zdroj: https://milansarapatka.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=785033

Lze to od člověka vaší "historie" chápat jinak než jako výzvu: "Zelenskyj, tak už to konečně vzdej a odevzdej Ukrajinu Putinovi."?

Ale buďte v klidu, máte převahu, Okamura nebo Radim Fiala to balí do mnohem méně elegantních slov.

2 0
možnosti
Foto

Vy jste asi politolog samouk, že?:-)

0 2
možnosti

"Jsem celoživotním voličem ODS (přes svoje parlamentní angažmá v jiném dresu), ale v posledních volbách už to fakt nešlo." Wow - no to jste měl pane Šarapatko opravdu pech, že to už nešlo, spíš nevyšlo, jasně, to jen Radim Fiala, také bývalý volič ODS, měl více štěstí a to (poslanecké) korýtko, o kterých v jiných souvislostech tak rád hovoří Váš pan exšéf Okamura, na rozdíl od Vás opět získal. A jinak mi to Vaše povídání připomíná Jarka Nohavicu s jeho výrokem o StB, že sice byl s děvkou v lokále, ale na pokoj s ní už nešel. Přísně hodnoceno kandidování za jinou partaj, než kterou volím, mi smrdí politickým prostituováním ... inu, morálka a peníze nesmrdí, takže si s tím dilema primo volení a secundo zvolení evidentně žijete blaze ... :-/

5 0
možnosti
Foto

Jj, to jeden kouřil trávu, ale nešlukoval ;-);-D

0 0
možnosti

Rozhodně lepší gesto než kdysi Vaše cesta na okupovaný Krym. Zbytečné to asi nebylo, soudím tak podle nových dodávek zbraní. Ukrajinci bojují za nás - tedy ne za ruské emisary a zrádce jako je bloger Šarapatka, který by vítal putinovské okupanty květinami.

8 0
možnosti

Ukrajinci bojujou za sebe, ne za nás. Nemá cenu si něco namlouvat.

3 0
možnosti

..... sem sa teda z hlavního proudu dozvěděl, že to byla "dobrodružná cesta, která Česko katapultovala na titulní stránky" (?);-D[>-] ....... pět minut slávy kvůli titulce ?!?,- no to musel byt nervák !,- to hlavní sem se nikde nedočet,- totiž vo čem tam asi tak utajeně, progresivně, liberálně a smysluplně klábosili, když to Zelenský do Kongresu USA event. na Venclplac normálně dává přes telemost,- žejo?![>-]

2 3
možnosti
Foto

Asi tech sluzebnich cest bude pribyvat hlavne pred volbami. Navsteva Thajwanu pomohla Vystrcilovi, Fiala je hrdinou a Lipavsky se stihl vratit vcas... :-) Zda se, ze je to cesky fenomen...

1 13
možnosti
Foto

Zkuste návštěvu Moskvy, a už se nevracejte. Rv

7 4
možnosti
Foto

Šarapatkovi jde zřejmě jen o to, aby platil na pumpě co nejmíň. Kdyby všichni uvažovali jako on, platíme to za chvíli rublema.

Z takových Šarapatků se mi zvedá kufr...

13 1
možnosti

A byl vůbec Fiala v Kyjevě? Podle medií je už několik dní Kyjev obležený Ruskou armádou a neustále bombardovaný. Aby nakonec ten náš hrdina nebyl jen někde na Polských hranicích

0 6
možnosti

A jste vy vůbec Procházka. Jednoho Starýho Procházku naše dějiny pamatují, byl to Franta Pepa Jednička.;-)

Nevím jestli to znáš Serjožo.

2 0
možnosti
  • Počet článků 228
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2206x
Čtrnáct let jsem působil v české diplomacii a zastupoval Českou republiku v Mali, Alžíru, Indonésii, Bruneji a Papui-Nové Guinei. Zabývám se především ekonomickou diplomacií, podporou českého exportu ale také problematikou islamismu a náboženského terorismu.

V letech 2013-2017 jsem byl nezávislým  poslancem Parlamentu ČR.

Seznam rubrik